Pengedar Shaklee Pulau Pinang

Selamat Datang semua ke blog saya. Nama saya Nisa. saya merupakan Pengedar Shaklee yang aktif dan sah di Pulau Pinang. Saya ada ready stok shaklee yang boleh COD ke seluruh kawasan Pulau Pinang. Saya juga boleh poskan order anda ke seluruh Malaysia.

Pengedar Shaklee Pulau Pinang yang Aktif 013-3943706

Saya dah 7 tahun amalkan shaklee bermula dengan Set Pregnant Shaklee semasa mengandungkan anak yang sulung. Semasa mengandung, saya alami masalah anemia atau HB yang rendah kerana saya merupakan Thalasemia Carrier. Biasanya ibu pregnant pembawa talasemia (thalasemia carrier) susah untuk dapat bacaan HB yang normal.

Bermula dari masalah HB rendah inilah saya mula kenal dengan shaklee dan jatuh cinta dengan supplement shaklee ni. Setiap kali check up mesti berdebar sebab risaukan bacaan HB. Tapi sejak amalkan shaklee, seronok sangat rasanya sekali sekala HB tu naik juga, dan tak drop teruk sangat. Malahan bacaan HB saya kadang-kadang lebih baik daripada ibu yang normal tiada masalah talasemia.

Bila bercakap HB rendah ni akan berkait juga dengan keadaan diri kita semasa pregnant, HB rendah akan bawa ibu kepada keadaan cepat penat dan boleh pitam. Tapi saya syukur sangat dah masuk 3 kali pregnant ni saya sentiasa bertenaga walaupun dengan bacaan Hb rendah dan boleh pergi kerja macam biasa dan dapat hadir meeting sampai waktu malam.

Dengan Shaklee effect yang sangat best ni buatkan saya nak sangat bantu ibu-ibu pregnant yang lain untuk sentiasa sihat dengan amalkan shaklee. Saya mengimpikan ibu-ibu pregnant dalam keadaan yang happy. Jadi, saya terus join buat Bisnes Shaklee Online dengan Team Amazing Superstars Shaklee yang dibimbing oleh The Only Double Master Shaklee dalam Malaysia, Master Salwa Zeyn.

Team Amazing Superstars adalah team shaklee terbaik dalam Malaysia yang berpengalaman selama 23 tahun amalkan shaklee dan dibimbing Doktor Pakar, Saintis dan Pakar Nutrisi Bertauliah KKM.

Tepat pilihan saya bila join shaklee dengan Team Amazing ni, saya dapat bimbingan makan supplement shaklee yang betul dan berkesan.

Untung sangat bila anda join saya dan Team Amazing! (semangat)

Hubungi saya di talian 013-3943706 untuk dapatkan produk shaklee dan bimbingan cara makan yang efektif hasil dari belajar dengan doktor dan pakar nutrisi.

Jemput tonton pengalaman saya naikkan bacaan HB waktu mengandung.

Pengalaman menggunakan Set Pregnant Shaklee untuk naikkan bacaan HB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *